VINTIMAGE - The Social Brand

01. Hogyan jöttünk létre?

Néhány gondolat a Vintimage alapítójától:

12 évem szervezetfejlesztőként telt a civil szférában: Gyerekprogramok, vállalati önkéntes programok, szervezeti stratégia átalakítások, támogatásszervezés, stb. Minden, ami szellemi munka és minden, aminek nem sok köze van a szabad alkotáshoz 🙂 Az alkotás kuktája azonban folyamatosan szelepelt bennem és átütő erővel robbant egy krízis kapcsán. Azóta bútorokat és falakat festek, és a legnagyobb örömmel és szeretettel azon dolgozom, hogy az alkotást megengedjék maguknak mások is. Workshopjaimon és csapatépítő tréningjeimen ezt a szabadságot és az alkotás innovációját adom.

Abban hiszek, hogy az ember alkot és teremt. Szüksége van arra, hogy kész produktumok kerüljenek ki a keze alól. Mégis, nagyon sokan sziszifuszinak tűnő, végeláthatatlan munkafolyamatokban dolgozunk, melyeket napról napra csak félbehagyunk, majd másnap folytatunk. És reméljük, hogy egyszer majd a “KÉSZ vagyok” érzése társul egy-egy projekt lezárásához… De másnap minden újraindul. Ha alkotsz, nem ez a helyzet, mert van kész produktum. Ezt a lehetőséget és fantasztikus érzést tapasztalhatod meg a Vintimage alkotóműhelyében. Ígérem Neked, hogy minden szorgalmammal és szeretetemmel azon leszek, hogy a bútorfestés, falfestés Téged is beszippantson és azt a felemelő érzést nyújtsa, hogy létrehozol valami egyedülállót. Lélekemelő ajándék lesz magadnak. Szeretettel várlak!

Kun Lívia – Vintimage alapító

1632 RÉSZTVEVŐ
76 CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING
11 ÉV TAPASZTALAT
12 ÁLLANDÓ ÜGYFÉL

Vintimage - The Social Brand

02. Miben vagyunk mások mint mások?

A Vintimage azért jött létre, hogy igények és szükségletek találkozzanak. Bútorfestő és felújítási workshopjainkon és csapatépítő tréningjeinken alkothatsz és jótékonykodhatsz. Társadalmi elköteleződésünk, hogy a rászoruló gyermekeknek jobb gyermekkort teremtsünk. Veled felnőttkori pozitív társadalmi mintákat adhatunk nekik. Neked pedig a tanulás lehetőségét biztosítjuk és hálásak vagyunk, ha az idődet, alkotásodat nekik ajánlod fel.

Maradandót alkotunk!

Értékmentés, értékteremtés, másokért is.

ÖKOszemlélet:

Minden csapatépítés az újrahasznosítás és fenntarthatóság jegyében valósul meg.

Játék:

A játék és alkotás minden csapatépítő tréningünk alapja.

Rászorulók:

Rászoruló gyerekekkel együtt is alkothatsz a csapatépítő tréningeken.

Kreativitás:

Minden programon tanulhatsz valamit, amit az otthonod szépítésére is használni tudsz.

Csapatfejlődés:

Épül a csapatod, közben alkotsz, jótékonykodsz és tanulsz.

1632 RÉSZTVEVŐ
76 CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING
11 ÉV TAPASZTALAT
12 ÁLLANDÓ ÜGYFÉL

Vintimage - The Social Brand

03. Hitvallásunk

Innovatív társadalmi vállalkozásunk a teljes átláthatóság és a társadalmi problémák enyhítése érdekében jött létre.

Értékmentést és értékteremtést végzünk. Professzionális csapatépítő tréningjeinken Gyerekotthonokat és régi bútorokat újítunk fel. Tesszük ezt olyan szeretettel, mint ahogy sérült, bántalmazott és rászoruló gyerekeket támogatunk.

Ökológiai lábnyom csökkentési projektjeink:

Az átlátható adományozás folyamata:

  1. Ments meg velünk egy helyet, (pl. gyerekotthont, lepukkant gyerektábort, közösségi helyet), vagy kidobásra váró bútorokat. Festünk, csiszolunk, értékesítünk.
  2. Licitálj az oldalunkon értékesített, jótékonysági workshopokon felújított bútorokra.
  3. Gyönyörködj a csodában, amit közösen hoztunk létre. Nézd meg a felújított helyet, ahol gyerekek töltik a mindennapjaikat, vagy hogy az általad készített bútorokból milyen örömet szereztünk a gyerekeknek.
Vintimage programok szerves része a filmforgatás!

Szolgáltatásaink

Hiszünk abban, hogy lencsevégre kell kapnunk minden örömpillanatot, azt is, ahogy alkotsz, és azt is, hogy hogyan támogatunk hátrányos helyzetű, gyermekotthonokban és nevelőszülőknél élő gyerekeket az alkotásodból, ezért forgatunk, ha kéred.

Válaszd ki a a számodra/csapatod számára leginkább megfelelő lehetőséget.
Igény esetény akár teljesen egyedi programot is összeállítunk!

Vintimage

Bútorfestő csapattréning

Régi bútorokat festünk le 2-3 fős csapatokban, 5-6 óra alatt. A bútorokat elárverezzük és a bevételből támogatjuk a gyerekeket.

HH bútorfestő

Tanfolyamok az egyéni fejlődésért

Kiscsoportos bútorfestő tanfolyamokat vezetünk a HH shopban, hogy egyénileg is elmélyülhess a bútorfestés tudományában.

Vintire

Gumiabroncs újrahasznosító tréning

Gumiabroncsból ülőkéket, kutyafekhelyeket készítünk 2-3 fős csapatokban, 5-6 óra alatt. A gumik eladásából támogatjuk a gyerekeket és kutyusokat.

Galaxis

Csapatépítő tréning

Egy képzeletbeli bolygó életfeltételeit és törvényeit alkothatod meg a csapatoddal, és mutathatod be a bolygóközi konferencián.

VinWin

Karitatív csapatépítő tréning

Gyermektáborokat és gyerekotthonokat újítunk fel vállalati csapatokkal. Fúrunk, festünk, felújítunk 5-6 óra alatt. karitatív programunkkal gyerekeket támogatunk.

Boldogság

A jövő boldogságterméke tréning

A jövő boldogságtermékét feltalálhatod csapatoddal, csak meg kell győznöd a zsűrit, hogy ez teszi majd boldoggá az embereket.