VINTIMAGE

BÚTORFESTŐ CSAPATTRÉNING

Vintimage-divider-2
Egy csapat együttes ereje képes életeket változtatni. Ezért csodálatos számunkra, amikor egy vállalat dolgozói együtt hoznak létre valami maradandót, ami hatással van a gyerekekre is. A Vintimage bútorfestésein 20-70 fővel varázsoljuk elő egy-egy bútor személyiségét és belső szépségét. Mint ahogyan a gyerekeket segítjük és támogatjuk.

Úgy varázsoljuk elő egy bútorból a benne rejlő szépséget és személyiséget a csapatépítőn, mint ahogy rászoruló gyerekeken segítünk és támogatjuk őket.

Mi történik egy bútorfestő csaptépítőn?

Kidobásra váró bútorokat mentünk a segítségeddel. Kukázott, guberált bútordarabok újulnak meg a vezetésünkkel és a Te segítségeddel. A megújult bútordarab árverezésre kerül, a bevételből pedig rászoruló gyerekeket támogatunk. Kövesd le a folyamatokat!

2-3 fős csapatokban dolgozunk

Összevonható más szolgáltatással is

20-70 fő résztvevő maximum

Csapatépítő játékokkal együtt is rendelhető

6-7 óra a teljes program

Gyerekek is részt vehetnek a bútorfestésben

VINTIRE

GUMIABRONCS ÚJRAHASZNOSÍTÓ TRÉNING

Vintimage-divider-2
Hogyan lehet csapatmunkával valami környezetterhelőből jótékonykodni és ökológiai lábnyomot csökkenteni? Gyere, készíts velünk gumiabroncs bútorokat és megmutatjuk! A VinTire 10-40 fős csapatépítőkön kutya és macska fekhelyeket készítünk, melyeket akár meg is vásárolhatsz jótékonysági célra, vagy felajánlhatod csapatoddal menhelyi állatkáknak.

Veszélyes hulladék. Hektárszámban mérhető az ökológiai lábnyom, ami az autók gumiabroncsaiból keletkezilk. Ezzel az akcióval csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

Mi történik egy gumiabroncs festő csapattréningen?

Autókról lekerülő gumiabroncsokat gyűjtünk be. Fúrunk, faragunk, festünk, kárpitozunk és tárolókat, kutyafekhelyeket készítünk együtt, majd elárverezzük őket, vagy elajándékozzuk állatmenhelyeknek. A bevételből rászoruló gyerekek nyári táboroztatását támogatjuk.
Vintimage - Vintire újrahasznosító tréning

2-3 fős csapatokban dolgozunk

A fekhelyeket állatmenhelyeknek ajánljuk fel.

10-40 fő résztvevő maximum

Csapatépítő játékokkal együtt is rendelhető

6-7 óra a teljes program

Nem rendelhető gyerekek bevonásával a program

VINWIN

KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Vintimage-divider-2
Érezted már úgy, hogy a két kezeddel tudnál a legtöbbet segíteni egy rászorulón? Érezted már úgy, hogy a munkatársaiddal közös összefogással szeretnél tenni egy jó ügy érdekében? Ha megszólítanak ezek a kérdések, akkor úgy érezzük, egy gyerekotthon felújítása a szívügyed lenne. Gyere, fogjunk össze együtt a gyerekekért.

Gyermektáborokat és gyerekotthonokat újítunk fel vállalati csapatokkal. Fúrunk, festünk, felújítunk 5-6 óra alatt. Karitatív programunkkal gyerekeket támogatunk. Programunk országosan bármelyik gyerekotthonba rendelhető, ahol rászoruló gyerekeket segíthetünk. Munkánkat támogathatod.

Mi történik egy karitatív tréningen?

Tudnod kell, hogy a két kezeddel, szíveddel életeket változtathatsz. Főleg egy karitatív csapatépítőn, ahol a kétkezi munkáddal kellemes környezetet, esztétikus otthont teremthetsz rászoruló gyerekeknek. Ezt csináljuk, amikor felújítunk egy tábort, gyerekotthont. És ebben vagy aktív résztvevő a kollégáiddal. Délelőttől délutánig festünk, fúrunk, faragunk egy szebb környezetért és a gyerekekért.
Vintimage - VinWin karitatív csapatépítő tréning

4-5 fős csapatokban dolgozunk

A program kombinálható egyéb Vintimage programmal

25-200 fő résztvevő maximum

Csapatépítő játékokkal együtt is rendelhető

6-7 óra a teljes program

Gyerekek is részt vehetnek a programban

GALAXIS

CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉK

Vintimage-divider-2
Vegyetek részt közösen a gyerekotthonban, családok átmeneti otthonában élő gyerekekkel egy fantasztikus játékban. Egy képzeletbeli bolygó meghódítása a feladata a csapatodnak. Életfeltételeket kell kitalálnotok, törvényeket alkotnotok. Ha kész vagytok, meg kell győznötök a bolygóközi konferencia zsűrijét, hogy a Ti bolygótok a legélhetőbb.

Ha lehetőséget adhatunk bárki számára, hogy megteremtse egy képzeletbeli bolygó életfeltételeit, fantasztikus dolgok születnek. A Galaxis játékunk teret és időt ad arra, hogy álmok valósuljanak meg.

Mi valósul meg egy Galaxis játékban?

Egy gyerekotthonban élő gyerek világról alkotott elképzelése a tapasztalataitól függ. Egy csapatépítő tréningen megváltoztatni a saját nézőpontunkat, közben pedig a gyerekeknek mintát adni, megmutatni, hogy jó hely a Föld, tapasztalatai ellenére… Mindez megvalósul egy Galaxis játékban.
Vintimage - Galaxis csapatépítő játék

6-10 fős csapatokban dolgozunk

Rugalmas programidő
Rugalmas létszám

30-120 fő résztvevő maximum

Összevonható más szolgáltatással is

2-4 óra a teljes program

Pozitív társadalmi minta nyújtás gyerekeknek

BOLDOGSÁG

CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉK

Vintimage-divider-2
Ha egy gyermeket megkérdezel, hogy mitől lesznek boldogok a felnőttek, meglepő válaszokat kaphatsz. A játékunkban a jövő boldogságtermékét kell feltalálnod csapatoddal, majd egy tévé show keretében, szabályok szerint el is kell adnod azt a zsűrinek. Találd fel velünk és a gyerekekkel a jövő boldogságtermékét.

Ha lenne egy fantasztikus kutatócsapatod, és velük feltalálhatnád a jövő boldogságtermékét, nemet mondanál? És ha lenne lehetőséged, hogy a gyerekotthonban élő gyerekeknek boldog jövőképet adj egy játékon keresztül? Mindez egyben, a Boldogság játékában.

Mi történik egy Boldogság játékban?

Képzeld el, hogy a munkatársaiddal és 3-4, gyerekotthonban élő gyerekkel együtt az a feladatod, hogy feltaláld a jövő boldogságtermékét. Minderre 3 órád van. Majd egy 8 perces tévé show műsorban meg kell győznöd a zsűrit, hogy a Te boldogság terméked az igazi, a gyógyír a szomorúságra. Na, mindez megtörténik egy Boldogság tréningen.
Vintimage - Boldogság csapatépítő játék

6-10 fős csapatokban dolgozunk

A program kombinálható egyéb Vintimage programmal

30-120 fő résztvevő maximum

Gyermekekkel csodálatos ez a program!

2-4 óra a teljes program

Pozitív társadalmi minta nyújtás gyerekeknek