Az átlátható adomány

ÜVEGZSEB

A Vintimage – The Social Brand egy társadalmi vállalkozás, melynek alapítója Vojnovics-Kun Lívia. A társadalmi felelősségvállalás jegyében olyan kezdeményezés, mely igények és szükségetek összekapcsolását célozza. Teszi ezt úgy, hogy a versenyszféra tagjai és a civil szervezetek találkoztathassák saját elképzeléseiket, szükségleteiket és igényeiket a Vintimage platformjain, programjain..
Csapatépítő tréningjeit és workshopjait azért szervezi, hogy a bevételek egy részét gyerekotthonokban élő gyerekek személyiségfejlesztésére fordíthassa. A vállalkozás rászorulókra fordítandó bevételeit követheted le ezen az oldalon. Támogatásodról információkat, élménybeszámolókat kapsz a gyerekekről, valamint monitorizálhatod a beszámolóink alapján is munkánkat..
Köszönjük, hogy időt, pénzt áldozol a jótékonysági projektjeinkre, mely a teljes átláthatóság jegyében kívnja elérhetővé tenni megoldásait azok számára, akiknek nem elérhetők a személyiségfejlesztési eljárások, szolgáltatások.
A folyamataink Vojnovics-Kun Lívia 14 éves civil szervezeti munkájából táplálkoznak, melyben a következő támpontok segítenek meghatározni céljainkat:

Érzelmi támogatás: A gyerekotthonokban élő gyerekek esetében számos alkalommal találkoztunk azzal a fontos problémával, hogy a fiziológiai szükségleteik kielégítése után nem kapnak megfelelő terápiás segítséget traumáik feldolgozásához, érzelmi sérüléseik feloldásához. A Vintimage elköteleződése, hogy minőségi szabadidős programoko keretében pozitív felnőttkori társadalmi mintákat adjon és társas kapcsolatok, programok segítségével önismereti fejlődést biztosítson. Ilyen jellegű programokra fordítjuk bevételeinket, a következő mechanizmus szerint:

01.

MENTÉS 1.0

Bútorokat mentünk, felújítjuk őket csapatépítő térningek, vagy workshopok keretében.

02.

MENTÉS 2.0

A felújított bútorokat eladjuk.

03.

MENTÉS 3.0

A bevételből támogatjuk a gyerekeket.

JÓTÉKONY FOLYAMATAINK:
01.

Vásárolj Vintimage bútort.

02.

Vegyél részt Vintimage bútorfestésen. Csapatépítő tréningen, vagy workshopon.

03.

Kívánj a gyerekeknek fejlődést, sok szeretetteljes kapcsolatot, önszeretetet.

04.

Kövesd le a jótékonysági folyamatokat.

05.

Nézd meg minden évben a beszámolóinkat, mennyit és hogyan segítettünk a gyerekeknek a jóvoltodból.