Laminált bútor festése krétafestékkel – workshop

Vintimage.hu Laminált Konyhabútor Festés Kretafestekkel Workshop
KezdőLaminált bútorfestés

Esemény részletei

 • Vintimage alkotóműhely és shop
 • 2020-07-10
 • péntek, 10DE. - 2DU.
 • +3630-250-0351

Kapcsolat - Tanfolyam szervező

Jegyek:

 • 13500Ft Laminált bútor festése krétafestékkel workshop 3 hely maradt
Sajnáljunk, az eseménynek már vége

Jegyfoglalás

A jelentkezéssel elfogadom az Általános Szerződési feltételeket.
Tovább
Laminált bútor festése krétafestékkel workshop
3
13500Ft
One time registration allowed for this ticket
0Ft
Ft0
Kérjük, ide utald a regisztrációs díjat. Név: Vojnovics-Kun Lívia Bank: OTP Bank Számlaszám: 11773346-60688541 A közleménybe írd be a tanfolyam dátumát. Köszönjük! A Vintimage szorgos csapata!
Vissza
Thank you Kindly

Laminált bútor festése krétafestékkel – workshop

1094 Budapest, Berzenczey u. 16.

péntek, 10DE. - 2DU.
2020-07-10

000000

Vintimage | The Social Brand

+3630-250-0351

info@vintimage.hu

https://vintimage.hu

További workshopjaink

Laminált bútor festése krétafestékkel – workshop

1094 Budapest, Berzenczey u. 16.

péntek, 10DE. - 2DU.
2020-07-10

Nyomtatás

Inkább most nem költenél milliókat konyhafelújításra? Nem is kell! ❤️🙏🏼 A laminált bútorokat átfestheted krétafestékkel – azt javaslom, ne zománccal állj neki, nem fog tetszeni a végeredmény és környezetterhelő is. Ezzel szemben a krétafesték hatását imádni fogod. Gyönyörű eredményt érsz majd el vele, ráadásul olcsón, értéket mentve és értéket teremtve. Tehát újrahasznosíthatsz, 25-30.000 Ft-ból.

Van egy szuper workshopunk, amivel választ adunk számos kérdésre, főleg, ha nem nagyon festettél korábban bútort:

 1. Hogyan állj neki? Mivel állj neki?
 2. Alapozz, de mivel és hogyan? Ecsettel, hengerrel, de milyennel?
 3. Mivel zárod le a kretafestéket, hány rétegben?
 4. Az élfóliák elhasználódtak a bútorodon, tehát festés előtt cserélni, vagy javítani kellene őket? Semmi gond, megoldjuk! 🙂

Egy olyan workshopot ajánlok Neked, ahol akár kezdőként, az alapoktól minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátíthatsz.

Garanciát vállalunk erre a workshopunkra is: Garantáljuk, hogy gyönyörű, csíkmentes és tartós konyhabútort varázsolsz majd az otthonodban, ha velünk tartasz. Persze, most is lesz kávészotyimogyiropi, meg melegszívű időtöltés, rengeteg tudással és tanulási lehetőséggel.

Amit megtanulunk a workshopon:

 • Laminált bútor előkészítése a kretafestékhez,
 • Élfóliázás: ezt a technikát azért tanuljuk meg, hogy egyszerűen és olcsón le tudd cserélni a szekrenyeiden a sérült élfóliákat.
 • Élfólia javítás. Ha nehány helyen elvált az élfólia a laminalt bútorodról, de nem akarod cserélni az egészet, van egy különleges és egyszerű technika, amivel javíthatod. Ezt is megtanuljuk a workshopon.
 • Alapozás és festés krétafestékkel (megtanulunk hengerrel tökéletesen festeni, hogy csíkmentes és homogén felületet tudj kidolgozni a bútorodon. Nem utolsó szempont, hogy egy konyhabútorral 1,5 nap alatt végezhetsz így.)
 • Csík- és foltmentes festés ecsettel a laminált bútoron.
 • Krétafesték zárása, tökéletes lakkozási technikával.
 • Zsanérok szerelése és illesztése (hogy Te is tudd egy csavarhúzóval beállítani az ajtókat bármikor – ha esetleg leszerelnéd a festéshez őket, vagy elmozdulnának és ferdének látod őket.)
 • Miből hány litert vegyél, milyen eszközök szükségesek? Pontosan végigvesszük, miket kell beszerezned egy konyhabútor átfestéséhez és mennyit.

Mi történik a workshopunkon?

 • Hozz egy ajtót a lefesteni kívánt bútorodból. Ennek az alapos előkészítését és – az általad választott színű – krétafestékkel történő festését is megcsináljuk. Ez az ajtó max. 40*50 cm legyen. Ha nem tudsz ilyet hozni, semmi gond, mi biztosítunk számodra egy gyakorlódarabot, amit – természetesen hazavihetsz – és kulcstartónak, tálcának is használhatsz. 🙂
 • Mindeközben egy laminált bútorlapból készítünk ajándéktárgyat. És amíg készítjük ezt az ajándékot, közben megtanulunk fogantyút felfúrni, kimérni, élfóliázni ezen a darabon.
 • A workshop elméleti anyagát – a tematikánk szerint készített alapos – jegyzetben átadjuk Neked.

Néhány érv,  miért érdemes részt venni a workshopon:

 • Miért fizetnél egy új konyháért milliókat, amikor Te magad is felújíthatod azt fillerekből. Ráadásul, pakolással együtt 1,5 -2 nap alatt megvagy. Bontás és por nélkül. Hulladék nélkül.
 • Ne aggódj, ha soha semmit nem festettél még le. Biztosítalak, hogy ezután bármilyen laminált, MDF bútort tökéletesen fogsz megújítani.
 • Sok-sok konyha átfestése és felújítása után bizton mondom: Nagyon jó dolog az életemben, hogy egy tökéletes és gyönyörű, környezetbarát eszközzel csodálatossá tehetem a bútorokat. Imádom, hogy ezt a tudást átadhatom.
 • Megnéztél pár YouTube videót és tök könnyűnek nézett ki a dolog. Aztán nekiláttál és mégsem volt az… Nagyon sokan kezdik így, amikor felhívnak, vagy eljönnek hozzam workshopra. Biztos tudással  térsz majd haza, ígérem. 🙂
 • Hosszútávú megoldást kínálunk arra, hogy a konyhád modern, higiénikus és esztétikus legyen.
 • Hosszútávú megoldást és tudást kapsz arra is, hogy innentől már nem lesz kérdés: egy régebbi, laminált vagy MDF bútorral mit kezdj.

Ami összeköt minket:

Fontos, hogy értéket mentsünk és teremtsünk. Nagyon sok bútortól válnak meg az emberek azért, mert a színe már nem tetszik, vagy nem illik az újrafestett, vagy burkolt falakhoz. Ezen tudunk változtatni azzal, hogy átfestjük, javítjuk a bútorokat. Ráadásul környezetkímélő, vízes bázisú, illatos krétafestékkel, hogy ne zománc hatása legyen, amit nagyon nem szeretünk.

Amit hozz magaddal:
– Nyitottságot és alkotóvágyat, meg egy laminált bútor ajtaját, vagy egy kisebb bútorlapot (kb. 40 x 50 cm)  (Ha nincs, nem gond, majd mi biztosítunk számodra egy gyakorlódarabot. 🙂
– Laza játszó ruhát, ami nem baj, ha festékes lesz, (kötényt biztosítunk)
– Bár, az a tapasztalatunk, hogy alkotás közben megszűnnek az ember fiziológiai szükségletei, egy szendvics jól jöhet, ezért azt hozz magaddal. 🙂 Mi biztosítunk szotyimogyicsokiropit nasinak, na meg tea és kávé is lesz nálunk.

Részvételi díj: 

 1. A 4 órás workshop részvételi díja 13500 Ft.
 2. A helyedet 6500 Ft regisztrációs díj megfizetésével tudod biztosítani.
 3. A teljes összeget csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a tanfolyammal, így a tanfolyam végén még 7000 Ft-ot fizetsz ki készpénzben.
 4. Az is megfelelő, ha előre átutalod a teljes részvételi díjat. A bankszámlaszámot a regisztrációd után, e-mailben küldjük meg számodra.

A helyszínünk:

Vintimage Alkotóműhely, 1094 Budapest, Berzenczey u. 16.

https://goo.gl/maps/1BBdDSWzawZAT8qr5

Szeretettel várlak!

Bármilyen kérés, kérdés felmerül benned, írj nekünk: info@vintimage.hu

Lia