Bútorfestés színátmenettel, 3D és metál effektekkel

Ombre és Bohém Bútorfestés Workshop 3

Kapcsolat - Tanfolyam szervező

Jegyek:

  • 17000Ft Bútorfestés színátmenetekkel, 3D és metál effektekkel 5 hely maradt
Sajnáljunk, az eseménynek már vége

Jegyfoglalás

A jelentkezéssel elfogadom az Általános Szerződési feltételeket.
Tovább
Bútorfestés színátmenetekkel, 3D és metál effektekkel
5
17000Ft
One time registration allowed for this ticket
0Ft
Ft0
Kérjük, ide utald a regisztrációs díjat. Név: Vojnovics-Kun Lívia Bank: OTP Bank Számlaszám: 11773346-60688541 A közleménybe írd be a tanfolyam dátumát. Köszönjük! A Vintimage szorgos csapata!
Vissza
Thank you Kindly

Bútorfestés színátmenettel, 3D és metál effektekkel

szombat, 10DE. - 3DU.
2020-04-18

000000

Vintimage | The Social Brand

+3630-250-0351

info@vintimage.hu

https://vintimage.hu

További workshopjaink

Bútorfestés színátmenettel, 3D és metál effektekkel

szombat, 10DE. - 3DU.
2020-04-18

Nyomtatás

Műanyag öntött bútort, MDF bútorlapból készült szekrényt, tükrös szekrényajtót, rétegelt lemez bármit, vagy akár vaslemez szekrényt, esetleg hűtőt szeretnél átfesteni?
Ja, és az még legyen extra rajta, hogy színátmenetes (ombre), esetleg fafaragás is legyen rajta?
Semmi gond!  Simán megcsinálod! Ombre, layered, bohemian technikákkal!
És….Mit csináljak, ha térben is – nem csak színben – szeretnék változtatni a bútoromon? A következőt: 3D stencilezés, díszlécezés, metál effektek használata síkban és 3D-ben!
Mindezeket tanuljuk meg a Bútorfestő 2.1. tanfolyamunkon! Jupi!
Szeretettel várunk a HH Shop és Alkotóműhelyben. Ha kezdőnek érzed magad, azért, ha meg haladónak, akkor azért tarts velünk, hisz a színátmenetes festés lehetőségek tárházát adja majd neked a bútorfestésben!

Fantasztikus dolgokat tanulhatunk együtt!
Amiért érdemes részt venni:
* Megtanulunk 3 féle tökéletes színátmenetes, ombre technikát, valamint a réteges festést, vagyis a layered technikákat.
* Megtanuljuk, hogyan lehet 3D port, 3D pasztát, stencilt használni, hogy térhatású díszítőelemeket kapj a bútorodon.
* Megtanuljuk, hogyan lehet egy egyszerű laminált bútorlapból fantasztikusan antikolt, díszlécezett bútordarabot létrehozni. Tehát díszlécezünk! Jupi!
* A metál effektekkel (arany, ezüst, bronz stb.) térben és síkban is ügyesen dolgozunk a tanfolyam végére.
Minden technikához adott az érdeklődésed és az alkotóvágyad, a tudást pedig úgy adjuk át neked, hogy magabiztosan tudd ezeket a technikákat az otthonodban is alkalmazni.
A workshopon 3 homedekor táblát (40 cm x 20 cm-es nagyságú) és egy fa dobozt készítünk a megtanult technikákkal. Természetesen, minden elkészített dísztárgyat hazavihetsz. 🙂
Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha nem vagy elégedett! 🙂
Szívügyünk a bútormentés és bútorfestés, és imádjuk látni, ahogy valakiben felébred az alkotó. Ehhez a folyamathoz biztosítunk számodra mindent és támogatunk, hogy a legjobbat hozd ki magadból és a bútorodból!

Te csak engedd bele magad és élvezd az együtt töltött napot! Nagyon elégedett leszel és úgy térsz majd haza, hogy mindent át akarsz festeni otthon!

Amit hozz magaddal:
* Jókedv és alkotóvágy
* Nyitottság az új dolgokra.
* Játszóruha.
* Barátkozási, kapcsolatépítési kedv: Hiszünk benne, hogy flow van minden workshopunkban. Hisszük, hogy azok az emberek, akik pont ott, pont azon a napon, pont azt a bútort festik, valamiért találkoztak a tanfolyamunkon. Egymást tudjátok támogatni, biztatni a bútorfestésben – sőt, egymás ötletadói lehettek – a későbbiekben is, használjátok a HH Shop és alkotóműhelyet az indulásnak, bizalommal és szeretettel.
Technikai információk:
* A tanfolyamot Vojnovics-Kun Lia tartja. A Rólunk menüpontban olvashatsz a munkájáról és a Vintimage- az alkotás innovációja oldalon olvashatsz többet az eseményeinkről. A tanfolyam után szeretettel és legjobb tudása szerint segít, ha kérdéseid merülnek fel.

Helyszín:

HH festék Shop: 1011 Budapest, Mária tér 3.
Ár: 17.000 Ft/fő
Előleg a regisztrációhoz: 7.000 Ft/fő. A regisztráció befizetéséhez szükséges információkról e-mailt küldünk az általad megadott e-mail címre.

További kérésed, kérdésed esetén szívesen állunk rendelkezésedre.
+36302500351