Csapatépítés, DIY, Önkétnesség, Referencia, Workshop

Bútorfestő Gyógyszerészek – csapatépítés

Névtelen Terv 6

Img 589410 fős gyógyszerész csapat választotta legutóbb bútorfestő csapatépítő tréningünket. Az együttműködés és alkotás új dimenzióját nyújthatta a Vintimage programja, hisz több éve összeszokott kollégákkal találkozhattunk, akik kiegészítik egymást, alázattal dolgoznak, precízek, pontosak, remek szakemberek és csodálatos emberek. Ezeket a tulajdonságaikat a bútorfestésben is kamatoztatni tudták, mindannyiunk nagy örömére.  A munkájukban nélkülözhetetlen precizitás a tökéletes minták kidolgozását hozta a bútorok festése közben is. Nagyon érdekes csoportdinamikai folyamatoknak lehettünk szemtanúi, hisz a csapatunk tagjai nem dolgoznak együtt fizikailag, home office-ban végzik munkájukat, ezért külön is fantasztikus eredmény, hogy  összehangolt kiválasztási módszerekkel dolgoztak, hatékonyan mintát választottak, megtervezték a home decor táblát, a sámli színét és díszítését. Fantasztikus összjáték, elmélyülés.

Mi történt a csapatépítő tréningünkön?

Img 5898Frissítő és bemelegítő csapatjátékok után mindannyian elkészítettünk egy homedecor táblát, amin feliratokat transzferáltunk, megtanultunk száraz ecset technikával árnyékolni, stencilezni és waxolni is. Ezt követően mindannyian egy saját sámlit festhettünk le. A számunkra legszebb HH krétafesték színválasztás után lefestettük a sámlinkat, díszítettük és zárásként waxoltuk, hogy tartós bútordarabokat kapjunk. A résztvevők jelképes összegért megvásárolhatták az elkészített bútorokat, 2000 Ft-tal támogatva a Vintimage projektjeit. Aki nem vásárolta meg az elkészített sámlit, felajanlhatta egy rászoruló gyermeknek.

Így történt, hogy 8.000 Ft-tal támogatjuk a gyerekeket – a támogatás felhasználásáról hamarosan jövünk friss hírekkel. Továbbá 6 db csodaszép sámlit ajánlhatunk fel névreszólóan gyerekotthonokban élő gyerekeknek.

Szeretettel várunk Titeket csapatépítő tréningjeinken, ahol alkothattok, épülhettek és adományozhattok!

További infók a szolgáltatásainknál, továbbá a facebook oldalunkon.

Kapcsolódó cikkek